Betaalmethoden

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Dan kan je hopelijk je antwoord of oplossing in de klantenservice vinden. In geval van vragen betrekking tot je bestelling in de webshop, bezorging, retourinformatie, garantie of reparatie, kan je contact opnemen met onze klantenservice afdeling.

Betalingen worden afgehandeld via onze betaalprovider Mollie. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL
iDEAL is een online betaalmiddel waarmee consumenten makkelijk en veilig kunnen betalen via hun eigen bank. Direct betalen met iDeal kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot

creditcard

Creditcard
Je kunt bij ons betalen met een Maestro, Visa, Mastercard of American Express card. Bij betaling vindt er een controle plaats op de door jou ingevulde gegevens. Wanneer er fraude of andere onregelmatigheden geconstateerd zijn, zal jouw creditcard betaling afgewezen worden. Zodra de betaling is goedgekeurd door de creditcardmaatschappij versturen wij je bestelling.

PayPal
PayPal is een snelle en veilige manier om online te betalen. Je betaalt met je bankrekening of creditcard zonder dat je daarbij je bankgegevens hoeft door te geven.
• Om met PayPal te betalen heb je een PayPal rekening nodig.
• Jouw online-aankopen worden meteen betaald.
• Je kunt kiezen om met je creditcard of bankrekening te betalen.

sofort

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een betaalmethode waarbij de consument gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het internetbankieren. Een SOFORT Banking transactie is een directe overschrijving. SOFORT is een internationale betaaloptie. Meer informatie kun je inwinnen op www.sofort.com.

Bancontant
Bancontact is een betaalmethode ontwikkeld voor de Belgische markt. Je kunt een directe betaaltransactie uitvoeren, indien je bank is aangesloten bij Bancontant. Bancontact bepaalt de regels voor correcte betaaltransacties en draagt zorg voor een veilige, snelle en transparante betaling. Uitleg en meer informatie vind je op www.bancontact.com.

overboeking

Overboeken
Je kiest ervoor het te betalen bedrag via je bankrekening over te maken naar de rekening van onze betaalprovider. Zij verrekenen dit bedrag vervolgens met ons. Wanneer je kiest voor deze optie zie je de benodigde gegevens voor uw overschrijving nadat u op ‘afrekenen’ heeft geklikt. Je ontvangt deze gegevens tevens op het door u opgegeven e-mail adres.