Over ons

Kidzzbelts is dé musthave voor uw kind!

THE BRAND: KIDZZBELTS

“Goh, wat hebben we weer leuke kleding gekocht! Stoere jeans, girly jurkje, een paar hippe sneakers eronder.. Nu nog een leuke riem erbij! Maar waar vind ik die?”

Wat er nu aan kinderriemen te verkrijgen is, daar zakt je broek van af! Terwijl elke jongen er toch één nodig heeft voor om z’n jeans.. Er zitten niet voor niets lusjes in de broek? En dan niet alleen een cognackleurige.. maar juist een stoer, grijs vintage exemplaar of een hippe groene met zwarte gesp! En wat denk je van een lekker tuttig riempje voor om een jurkje? Eentje die niet bij 3 keer dragen kapot is..

Nee, kinderriemen van goede kwaliteit die fijn aanvoelen voor de kids, hip zijn en niet saai zijn om te dragen. Kleurrijk, trendy, vintage en comfortabel.. Kidzzbelts is dé musthave voor uw kind!

Met deze gedachte en passie voor mode is Yvonne Hoekstein, moeder van Joep, Guus en Puck, aan de slag gegaan. Het resultaat: een ruime collectie hippe riemen voor kinderen bestaande uit 100% leer, met nikkelvrije gespen, geproduceerd in Nederland en uit voorraad leverbaar!

Wilt u uw winkel verrijken met Kidzzbelts, een stijgerhouten riemenrek en omruilgarantie? Ontdek nu onze collectie, bestel op onze B2B shop of neem contact met ons op voor een afspraak. Tot gauw!

Kidzzbelts