Verzenden & bezorging

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Dan kan je hopelijk je antwoord of oplossing in de klantenservice vinden. In geval van vragen betrekking tot je bestelling in de webshop, bezorging, retourinformatie, garantie of reparatie, kan je contact opnemen met onze klantenservice afdeling.
Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland met een orderbedrag hoger dan €20,- hanteren wij geen verzendkosten. Valt het orderbedrag hieronder, worden er verzendkosten van €3,50 in rekening gebracht. Voor bestellingen in België hanteren wij normaliter €4,95 en gratis verzending bij een orderbedrag vanaf €40,-.

 

Bezorging

Kidzzbelts werkt samen met PostNL, DHL en DPD. Naast onze standaardlevering bieden wij je de mogelijkheid om je pakket af te halen bij een PostNL, DHL of DPD afhaalpunt. Door middel van de zoekmachine in de check-out kun je je voorkeur aangeven voor het specifieke afhaalpunt. De bezorgopties kun je selecteren in de laatste stap van ons bestelproces.

Nadat je bestelling door ons verwerkt is ontvang je per e-mail de bijhorende Track & Trace gegevens van de bestelling. De link in deze e-mail verwijst je naar de website van de bezorgdienst. Op deze website kun je de statusupdates met betrekking tot de levering volgen.

 

Levering

Wij streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te verzenden onder de volgende voorwaarden:
 Op ma t/m vrij voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
Geen weekend bezorging
Gratis tweede leveringspoging bij niet-thuis